Ik zat in dezelfde situatie als jij. Ik wou me zelf ontwikkelen, meer carrière mogelijkheden krijgen, nieuwe ervaringen opdoen en van de wereld proeven!

En dat heb ik met veel succes gedaan! Zo heb ik in verschillende landen gewerkt in heel Europa, kansen gekregen die in Nederland niet mogelijk waren en ervaringen opgedaan waar ik mijn hele leven wat aan zal hebben.

Met DutchHands wil ik dat ook voor jou realiseren. Via DutchHands zet ik me in om dat ook voor anderen mogelijk te maken en bied banen aan in verschillende sectoren zoals de Zakelijke Dienstverlening, Sales, ICT, Gaming, Marketing & Communicatie en nog veel meer. Ik richt me op mensen die Nederlands en Engels spreken en schrijven.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Registreer je dan vrijblijvend bij DutchHands via dit registratieformulier.